Hot tags

Kodak verhoogt offsetplaten met 7%

Hoewel de vraag in Europa daalt en de prijzen onder druk staan, heeft Kodak een algehele prijsstijging voor haar flexografische platen aangekondigd. Met ingang van 15 juli 2011 voert het concern in alle regio’s ter wereld een algehele prijsstijging door van maximaal 7 procent.

Hoeveel dat in Europa gaat worden, is de vraag. Volgens Kodak is de prijsstijging afhankelijk van de lokale marktomstandigheden. Als reden geeft Kodak op dat de productiekosten van flexografische drukplaten dit jaar drastisch zijn gestegen als gevolg van stijgende energie- en grondstofprijzen.
De klanten en dealers van Kodak worden de komende maand geinformeerd over de nieuwe tariefstructuur. Alle lopende prijsovereenkomsten worden nageleefd.


Geplaatst om 18:25 op 08-07-2011

Roxcel neemt Brigl & Bergmeister over

Het Oostenrijkse multinationale papierhandelshuis Roxcel Group neemt papierproducent Brigl & Bergmeister en Vevce van de Prinzhorn Group over. Brigl & Bergmeister heeft twee productiefaciliteiten in Niklasdorf / Oostenrijk en in Vevce / Slovenie. Ze produceren 165.000 ton papier per jaar met 500 werknemers. B & B is groot in etikettenpapier en exporteert daar zo’n 95 % van.

Met een totale omzet van 729 miljoen euro in 2010 is Roxcel een van ‘s werelds grootste papier en karton handelsorganisaties. Roxcel is gevestigd in Wenen en opereert via een globaal netwerk van verkoopkantoren in meer dan 100 landen. Met de acquisitie van Brigl en Bergmeister komt Roxcel voor het eerst in haar geschiedenis in de productie terecht. De productietak zal apart van Roxcel’s handelsdivisie opereren.


Geplaatst om 20:18 op 29-05-2011

Autoruiten schoon met Supraperl Forte

Supraperl Forte is een nanoproduct voor auto- en vrachtwagenruiten. Dit middel vormt een blijvende nanobionische ultradunne en transparante laag op uw autoramen. Hierdoor wordt de vuilafwijzende eigenschap enorm versterkt want in de miniscule oneffenheden van het glas kunnen zich nu geen vuildeeltjes nestelen. Er ontstaat een transparante, onzichtbare en ademende beschermlaag op het glasoppervlakte met een lange levensduur. De aanhechting van insecten en vuil wordt verhinderd en het schoonmaken gaat gemakkelijk. Vrij zicht bij regen leidt tevens tot een verhoogde rijveiligheid. Druppelvrije functie vanaf ca. 45 kilometer/uur. Houdbaarheid van 2 tot 3 jaar. De voordelen: waterafstotend, helder zicht bij regen, bionische vuilafwijzing, verhoogde glansstabiliteit, ijs- en insectenwerend en bestand tegen schoonmaakmiddelen. Toepassing: autoglas.


Geplaatst om 13:59 op 19-05-2011

Pagina 4 van 15 pagina's « Eerste  <  2 3 4 5 6 >  Laatste »
info apestaartje rotack punt nl | KvK 34259171 | © 2010