Hot tags

Label Master van Sei

Sei Laser Converting introduceert de Label Master. Volgens Sei Laser Converting, een nieuwe tak van de multinational Sei Laser, fabrikant van professionele systemen gebaseerd op lasersnij en -markeertechnologie, is de Label Master een compleet systeem voor digitaal snijden en afwerken van kwaliteitslabels.

De machine is voorzien van een geavanceerd doorvoersysteem, dat zorgt voor een perfecte uitlijning en positionering en dus een hoge nauwkeurigheid. Het resultaat: de garantie dat het materiaal tijdens het lasersnijden perfect in register blijft. Dit heeft minder afkeur en afval tot resultaat.

De Label Master is modulair en kan worden uitgebreid met extra optionele modules ontwikkeld om de productie nog eenvoudiger te maken en kan tevens op aanvraag worden aangepast, meldt Sei Benelux.
De nieuwe Label Master maakt het mogelijk een groot aantal materialen beschikbaar in de label en verpakkingsindustrie te bewerken. Onder andere papier, polyethyleen(PE), Polyesther (PET), Polypropyleen (PP) en vele andere substraten zijn volgens de producent probleemloos te verwerken.


Geplaatst om 14:55 op 18-09-2010

Montferland goud

Montferland Etikettendruk uit Doetinchem bestaat 25 jaar. De etikettendrukkerij werd 25 jaar geleden door Jan Giezenaar opgericht. Aanvankelijk als zeefdrukkerij volgden er later boekdruk- en flexopersen.
In 1993 overleed Jan op 48-jarige leeftijd en zetten zijn vrouw Marianne en dochter Roswitha de drukkerij met succes voort. De drukkerij uit Doetinchem heeft zich verder ontwikkeld tot een middelgrote etikettendrukkerij met klanten uit het MKB en grote(re) multinationals. Jaarlijks produceert het familiebedrijf in boekdruk- en UV-flexo een breed scala aan zelfklevende en niet-zelfklevende etiketten.
Montferland behaalde onlangs het ISO 9001:2008 certificaat waardoor er twee redenen waren voor een feestje.


Geplaatst om 15:18 op 11-09-2010

Drie groeimogelijkheden voor labeldrukkers

Op de Label Summit Latin America kwamen drie kansen voor labelprinters aan het licht: internationale samenwerking, milieu/duurzaamheid en service i.p.v. productgericht opereren.
Onafhankelijke labeldrukkerijen kunnen door internationale samenwerking met branchegenoten uit andere continenten succesvol simultaan wereldwijd nieuwe producten introduceren en klanten de voordelen bieden van bijvoorbeeld gecentraliseerde opmaak en lokale distributie.
De groeiende markt van milieu en duurzaamheid is een tweede kans. Sprekers van Procter & Gamble en Tequila Sauza spraken beiden over de ‘zeer ingrijpende maatregelen’ die hun bedrijven op het gebied van milieu en duurzaamheid nemen. Dit soort zaken is niet langer voorbehouden aan eindgebruikers en consumenten. Bekende merken willen globale oplossingen lokaal geimplementeerd hebben en wel zo snel mogelijk.
Derde punt wat naar voren kwam is het belang van toegevoegde waarde door de labeldrukker door een volledige service te leveren in plaats van alleen etiketten te drukken en te leveren. Nauwe samenwerking bij productontwikkeling is bijvoorbeeld een gebied waar converters toegevoegde waarde kunnen leveren.


Geplaatst om 15:13 op 11-09-2010

Pagina 13 van 15 pagina's « Eerste  <  11 12 13 14 15 >
info apestaartje rotack punt nl | KvK 34259171 | © 2010