Hot tags

Supraperl Solar

Supraperl Solar vormt een speciale nanobionische laag op zonnepaneelglas. Dit nanoproduct zorgt voor een onzichtbare beschermingslaag waardoor vocht en vuil van het oppervlakte gespoeld worden. Zodoende ontstaat er een hoger rendement en wordt de schoonmaakinterval voor de zonnepanelen aanzienlijk vergroot.
Net als in de natuur parelt water en vuil door de nanolaag op het oppervlak en loopt het er af in plaats van zich vast te zetten. Kalk, vuil en algen verdwijnen. Dit product is vrij van acrylaten, siliconen, fluorcarbon, siloxan en was.  De voordelen van Supraperl Solar: easy to clean, waterafstotend, bionische zelfreiniging, hogere energieopbrengst, UV stabiel en lange levensduur.
Toepassing: voor zonnecollectoren / zonnepanelen.


Geplaatst om 14:03 op 16-05-2011

Flint Group verhoogt prijzen

Inkt- en plaatleverancier Flint Group verhoogt voor alle producten de prijzen. Dit vanwege de continue stijgende grondstofprijzen. ‘De voortdurende uitdaging voor alle grafische producten in 2011 is de scheve verhouding tussen vraag en aanbod van bijna iedere grondstof’ aldus Jan Paul van der Velde, senior vice president. Klanten zullen direct geinformeerd worden door Flint’s verkoopafdeling om de impact op hun prijzen te bespreken.


Geplaatst om 18:00 op 15-05-2011

Cleanophob, nanobescherming voor keramiek

Cleanophob is een vloeibaar nanoproduct dat speciaal voor keramiek is ontwikkeld. Dit topbeschermingsproduct op nanobionische basis geeft een uitmuntende vuilafstotende werking. De vrijwel onzichtbare nanolaag hecht zich direct aan het oppervlakte en heeft een phobiephiele werking. Dat wil zeggen dat het eerst een waterfilm vormt die zich dan zeer snel over het keramische oppervlak naar beneden verspreidt. Water parelt over het oppervlak en neemt vuil mee. Kalk- en zeepvorming verdwijnen en schoonmaken wordt zeer eenvoudig. Het product is acryl-, siliconen-, fluorcarbon-, siloxan- en wasvrij.  De voordelen van Cleanophob:
makkelijk schoonmaken, bionische zelfreiniging, waterafstotend, kalk-, zeep- en vuilwerend. UV stabiel en een langdurige werking.
Toepassingsgebied: voor keramiek, wastafels, tegels, toiletten enzovoorts.


Geplaatst om 09:59 op 14-05-2011

Pagina 5 van 15 pagina's « Eerste  <  3 4 5 6 7 >  Laatste »
info apestaartje rotack punt nl | KvK 34259171 | © 2010