Hot tags

Overtollige voorraad en/of pers(en)

Na inventarisatie van uw magazijn komt er vaak een overtollige voorraad in zelfklevend materiaal, papier, karton of folie aan het licht. Wij zijn daarin geïnteresseerd ! Stuur ons uw lijst met dit materiaal en wij bieden dat internationaal (buiten Europa) aan. De betaling volgt vooraf en het materiaal wordt bij u afgehaald.
Mocht u één of meer drukpersen hebben staan die u kwijt wilt dan zien wij ook graag uw info, foto’s en vraagprijs hiervan. Ook persen worden internationaal aangeboden aan een uitgebreid netwerk. Maak meer van uw surplus en start 2015 met meer ruimte én cash !


Geplaatst om 13:50 op 03-01-2015

Startpagina’s vernieuwd

De Startpagina’s Papier, Zelfklevend, Zelfklevend-Zeefdruk en Zelfklevend Kantoorartikelen zijn vernieuwd. Deze overzichtspagina’s bieden een keur aan informatie en richten zich op de labelindustrie (zelfklevend), de papierindustrie (papier), de signmarkt (zelfklevend-zeefdruk) en de consumentenmarkt voor zelfklevend (zelfklevend-kantoorartikelen.)
Een linkvermelding - mits passend - is gratis en een banner of betaalde link kan tegen (jaarlijke betaling)
http://www.zelfklevend.startpagina.nl
http://www.papier.startpagina.nl
http://www.zelfklevend-zeefdruk.startpagina.nl
http://www.zelfklevend-kantoorartikelen.startpagina.nl


Geplaatst om 14:44 op 24-01-2014

MDPE folie, wit en gekleurd

MDPE folie, een sterke, taaie en witte folie die bij uitstek geschikt is voor tags en verpakkingsdrukwerk. Leverbaar in diktes van 90 tot 600 micron.
Naast wit ook verkrijgbaar in 8 PMS kleuren als blauw, rood, geel, rose, mint, groen, oranje en lila.  Direct food compliance en REACH gecertificieerd.
Deze rotatiefolie wordt uit 1.200 mm niet netto gesneden. Meer weten ? Wij sturen u graag A4 monsters en maken een vrijblijvende offerte !


Geplaatst om 17:56 op 11-10-2012

Pagina 1 van 15 pagina's  1 2 3 >  Laatste »
info apestaartje rotack punt nl | KvK 34259171 | © 2010